CLASSBUILDING med DJEEO

DJEEO Education gør classbuilding med klassen til en leg. Det er nemt at forberede, eleverne får en sjov og lærerig aktivitet, og du kan som lærer arbejde med adfærd, kommunikation og samarbejde med eleverne.

Der er kommet et større fokus på Classbuilding i skole og gymnasium. Samspillet og samarbejdet i mellem eleverne har stor betydning for elevernes hverdag. Det har vist sig, at det betale sig, også læringsmæssig, at arbejde aktivt med adfærden i mellem eleverne .DJEEO Education er et fantastisk værktøj til Classbuilding. Styrken er, at spillet er så medrivende og engagerende, at eleverne kommer en flow lignende tilstand. De bliver helt opslugt af, at løse opgver, finde vej og kommunikere.

Classbuilding er indsigt i adfærd, kommunikation og forskellighed
At spillet er så medrivende gør det nemt bagefter at diskutere adfærd. Under spillet glemmer eleverne sig selv, og derved bliver elevernes styrker mere synlige. Nogle kommunikerer højt andre lavt; nogle vil vinde for enhver pris andre vil hygge osv.

Classbuilding som del af undervisningen
Der kan slås to eller tre fluer med et smæk, når der laves DJEEO i undervisningen. Faglige opgaver, classbuilding og bevægelse er et naturligt element. Evaluerer man på adfærd og samarbejde er det et plus.

Evaluering og læring
Gennem evalueringen kan læreren hjælpe eleverne frem til, at forskellighed er en styrke og nødvendigt, for at alle trives og kan have det godt sammen. Spørgsmål der kan arbejdes med er bl.a.

  • Hvordan bruges sproget, når der er stress på.
  • Hvad er eleverne hver især gode til, og hvad betyder det for holdet?
  • Hvad gør spillet sjovt og kan vi overføre nogle af de elementer til undervisningen?