Sådan fungerer DJEEO

Vi har her highlightet vores ganske simple grundregler.

  • 4 deltagere pr. hold
  • 2 fra teamet er agenter og 2 er i kontrolcentret
  • Deltagere prøver forskellige roller
  • Komplekse opgaver løses undervejs, mens arbejdes med strategi og kommunikation
  • Tydelig feedback om performance

Hvad siger vores brugere?

Jeg oplever, at DJEEO tænder alle. Det handler i høj grad om at være god til at finde vej, have viden, være koncentreret og være præcis i sin kommunikation

Peter Vestergaard,
idræts- og friluftsvejleder i Vejle Kommunes Sundhedsafdeling

I DJEEO kan man lægge sine egne opgaver ind og idet der er en kommunikation mellem basen herhjemme og dem der er derude, bevirker det, at der bliver en faglighed, der udvikler sig hele tiden.

Gert Jensen,
Sct. Jørgens Skole, Roskilde

Vi har en fast overbevisning om, at DJEEO omskaber og ændrer hele læringsbilledet. Derfor er det interessant – fordi det ligesom web 2.0 giver nye muligheder.

Jan Brauer
IT-pædagogisk konsulent, CFU Aabenraa

Filosofien bag DJEEO

I vores DJEEO Univers har vi 3 essentielle momenter, som danner grundstammen i vores fundament.

FYSISK AKTIVITET
TEAM WORK
GAMIFICTION

Tilsammen er de tre elementer med til at skabe en univers med leg og engagement.

Deltagerne bliver automatisk FYSISK aktive i deres jagt på virtuelle poster, som de skal finde rundt til på den planlagte rute.

Hele spillet foregår på tid og det bevirker, at konkurrencemomentet indfinder sig hos de fleste deltagere, således at de hold, der er ude på selve ruten løber afsted fra post til post med et stort smil på læben.

TEAM WORK delen kommer til udtryk, så snart at spillet går i gang. Holdene i den grad er nødt til at samarbejde for at komme afsted ad den korrekte rute, og i fællesskab kommunikere om opgaverne, da disse på ingen måde kan løses uden at alle deltager tager aktiv del i det.

Via GAMIFICTION bliver deltagerne motiveret og engageret til at opnå ny samarbejde via DJEEO universet, som skaber en legende atmosfære.

Kontakt os

DJEEO er et alsidigt værktøj, som kan bruges til både teambuilding, events og understøttelse af faglig undervisning med energi og teamwork.
Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan jeres virksomhed kan drage nytte af DJEEO