Ring til os på +45 7199 1008|info@djeeo.com
­

App’en bruger ca. 5% pr. time.

Den Playbox I modtager ved køb af Djeeo, indeholder en masse små stik til GPS’erne – der skal GPS’erne tilsluttes. I det grå rum inde i selve Playboxen (ved hylstrene) er en strømforsyning. Den strømforsyning skal sættes i Playboxen og i en stikkontakt. Det er meget vigtigt at Playboxen står ÅBEN ved opladning, da batterierne overopheder med lukket låg.

DJEEO er et GPS-baseret orienteringsløb, som skaber engagerede, fysisk aktive elever, der bruger hovedet og kommunikerer. DJEEO kan bruges i alle fag – som en evaluering, en opstart eller et krydderi undervejs i et emne. Læs mere under: “Hvorfor vælge DJEEO?” eller “Videnskaben bag DJEEO” her på hjemmesiden.

Et hold består af Agenter og Kontrolcenter, der i samarbejde skal finde vej og løse opgaver. De skal besvare en rækkes spørgsmål over mobiltelefonen. Kontrolcentret kan følge Agenterne på Googlemaps og guide dem til den næste post. Læs mere under “Hvorfor vælge DJEEO?” her på hjemmesiden.

Ja, det kan man godt. Men I skal have en kontrolcenter i udlandet. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Ja, i visse tilfælde sætter vi prøvekontoer op. I kan skrive mail til: info@djeeo.com eller ringe til: +45 7199 1008. Se evt. mere under kontakt.

GPS skal være udenfor for at kunne afgive en nøjagtig position (populært sagt skal den kunne “se” himlen). Google Maps kan ikke give satellitbilleder indendørs, hvilket er nødvendigt, når man laver poster.

Umiddelbart kan det virke som en spændende løsning at prøve af, men erfaringerne viser, at der er to problemer:
1) Rækkevidden er ikke god nok, når den ene part sidder indenfor.
2) Når der er flere walkie talkier samlet, overlapper de hinandens kanaler.

Alle steder i verden hvor Google Maps dækker, og hvor du kan få telefon forbindelse. Det vil altså sige, at det kan bruges på lejrturen, i zoologisk have eller hvorend jeres klasse kunne få lyst til at spille DJEEO.

Ja, det er opfundet af to ingeniører, der i forbindelse med deres arbejde fik ideen til DJEEO i foråret 2007.

Med abonnementet får du adgang til de to DJEEO platforme – Gamemaster og Game, til over 100 emnepakker (opgavesæt), til supportsiden, samt gratis brug af GPS’erne (GPS’erne bruger telenettet på samme måde som en mobiltelefon).

DJEEO er et GPS-baseret orienteringsløb, som skaber engagerede, fysisk aktive elever, der bruger hovedet og kommunikerer. DJEEO kan bruges i alle fag – som en evaluering, en opstart eller et krydderi undervejs i et emne. Læs mere på “Om os” her på hjemmesiden.

I en emnepakke er opgaverne ikke tilknyttet en bestemt post på ruten, men det kan du gøre med en lokationsopgave. Lokationsopgaver skal laves samtidig med, at du opretter banen, dvs. at lokationsopgaver er uafhængige af de emnepakker, du vælger til spillet.

Dine billedfiler skal være jpg/jpeg filer. Vi anbefaler, at de er mellem 100-200 pixels i højden.

I princippet kan du lave den lige så stor, du vil. Vi anbefaler dog en banestørrelse på 2-3 km i luftlinie.

Der kan maksimalt være 8 hold i gang samtidig. Hvis man ønsker at have flere hold med, kan man lave 2 samtidige spil.

Hvis hele ruten gennemføres løbes der ca. 3 km. Der skal ganges med en faktor på cirka 1,5.

Du skal kontakte din skoles DJEEO administrator. Ved køb af DJEEO har din skoles kontaktperson/administrator modtaget et login på mail – skulle denne mail være slettet, uden at være blevet skrevet ned, kan man på Gamemaster trykke “Jeg har glemt mit password” og få tildelt et nyt.

Erfaringerne viser, at når man er i gang med et DJEEO spil, er man koncentreret om mange ting (mobiltelefoner, finde vej, løse opgaverne), og der er det en fordel, at man er meget tydelig i forhold til de andre trafikanter. Derfor SKAL man have refleksvestene på.

Billederne fra Googlemaps er 1-3 år gamle, men de bliver løbende opdateret. Læs mere om Google Maps her http://maps.google.com/support/?hl=da. Læs Satellitbilledernes alder her http://maps.google.com/support/bin/answer.py?hl=da&answer=22040

Du kan ændre zoom (fjern fluebenet i Autozoom og klik + -) og rykke kortet med musen.

Klik “PAUSE” på lærercomputeren. Klik samme sted, når spillet skal i gang igen.

Du kan manuelt rykke holdet inden for zonen. Dette gøres på lærercomputeren, i dashboardet: Tving hold inden for zonen.

Prøv om det er browseren, der ikke opdaterer billedet. (klik F5 for opdatere skærmen – husk at genindtaste svarene inden, at I afleverer opgaven). Hvis det ikke løser det, kan App eller GPS ikke sender positioner mere til servere mere. Prøv at genstarte App’en og start tracking igen.

Det kan ske, at hvis de kommer indenfor eller hvis mobilsignalet er svagt, så mister de kontakt med satellitterne, og skal finde dem igen. Vent 5 min. Hvis det ikke virker så genstart GPS’en eller tildel holdet en ny.

Du kan tjekke GPS’enhedens batteri niveau, når du er logget ind på http://game.djeeo.dk eller gamemaster.djeeo.dk. Se under GPS styring.

GPS’enheden sender sin position hvert 5. sekund over mobilnettet. Hvis forbindelsen til mobilnettet bliver afbrudt, skal GPS’en ‘ringe’ op igen. Dette kan tage op til 1 minut. Er der dårlig mobil dækning, kan man være udsat for, at GPS’en skal ringe op flere gange.

Desværre så kan Garmin GPS-enheder ikke sende deres position live (dvs. via internettet), mens der spilles. Derfor skal man bruge vores GPS-enheder.

Vi forventer en levetid på minimum 3 år.