Læs med her og se hvad nogle af vores brugere siger.....

Vi anbefaler DJEEO til vores medlemmer. Det er det mest gennemprøvede IT værktøj til at integrere motion i undervisningen.

Steen Hjort, Dansk Skoleidræt
Det betyder, at nogle af de elever der normalt ikke har lyst til at komme ud at dyrke idræt, de også har lyst til at være med.
Helle Houkjær, Krogårdskolen i Greve
Eleverne er glade for DJEEO, da de lærer noget samtidig med at de konkurrerer og er aktive. Tids- og pointpresset styrker deres motivation.

Lotte Klærke , Hårup skole
Eleverne får meget ud af selv at udvikle spil. Både for at forstå mediet og de fag som de laver opgaver i. Det er et meget stærkt læringsmiddel, når det bruges sådan.

Stine Ejsing-Dunn , Ph.D Dansk Pædagogisk Universitet
Eleverne er ikke bevidste om, at de lærer noget, når de er på Djeeo. Til os var der nogen, der sagde “Det var bedre end skole”. Jeg sagde, at det var skole, men den troede de ikke på.
Henriette Ritz Kylmann , Hvidovre Bibliotekerne
En af de store fordele ved Djeeo frem for almindelig undervisning er, at eleverne kan bruge kroppen og få undervisning samtidig, noget der specielt i de store klasser er svært.

Tanja Andersen , Otterup Skole
DJEEO er super, når det handler om at differentiere undervisningen. Og det er et godt middel til at få integreret bevægelse i undervisningen samtidig med, at man tilgodeser de computermindede. Spillet har så mange gode aspekter, som f.eks. samarbejde, kommunikation, rumlighed og overblik.
Rasmus Apel, Engdalskolen i Brabrand
Spillet fanger nogle af de større drenge, der måske ikke har haft det store fremmøde i idræt, og mange af pigerne, som normalt rynker på næsen ad fysisk aktivitet, bliver enormt engagerede og spæner rundt. På den måde får man ”smuglet” idræt ind i undervisningen uden, at eleverne lægger mærke til det.
Jan Bevensee, Stengaardskolen i Ølstykke

Send os gerne et par linjer, hvis I har lyst til at fortælle om jeres oplevelse med DJEEO Education
Skriv til info@djeeo.dk

HUSK... DJEEO Education giver glade og aktive elever.