Loading...

Hvorfor vælge DJEEO Education?

DJEEO Education er et digitalt læringsmiddel til brug for undervisning i alle fag og på alle klassetrin. Hvert spil foregår som et virtuelt orienteringsløb med indbyggede faglige opgaver, hvor det gælder om at være både skarp i hjernen og samtidig hurtig på benene.

Spillet er en GPS-baseret spilleplatform. Vi leverer GPS udstyret og eleverne skal blot bruge mobile enheder og computere for at kunne tage del i spillet.

Gennem DJEEO Education får du som underviser glade og aktive elever som får tilført læring på en nytænkende og anderledes måde og samtidig tilfører spillet god variation i undervisningen. Kommunikation og samarbejde er et absolut MUST, når dine elever spiller DJEEO og dette sker helt automatisk, når de bliver grebet af spillet.

DJEEO fremmer i særdeleshed elevernes

  • Indlæring
  • Skoleglæde
  • Kompetencer
  • Personlige udvikling
  • Motion
  • Sociale relationer
  • Samarbejde
  • Kommunikation

En kort intro til spillet

Forud for spillet deler du som underviser din klasse ind i hold med 4 på hvert hold – 2 er Agenter og 2 er i Kontrolcentret. Agenterne bliver udstyret med en GPS sender på armen, en mobil telefon og et opgavesæt i hånden og bliver så sendt afsted på den af underviseren planlagte rute. Kontrolcentret har via deres computer eller tablet overblikket og skal derfor navigere Agenterne imellem de virtuelle poster og undervejs imellem posterne løser holdet i samarbejde opgaverne. Hver opgave kan først afleveres af Kontrolcentret via computeren, når Agenterne står ved en given virtuel post. Klik ind på vores instruktionsvideo, så du kan se hvor nemt og hurtigt du sætter et spil op.

Opsætning af spil

Som underviser kan du på bare 15. minutter sætte et spil op til dine elever og du har mulighed for, at målrette undervisningen til den enkelte klasse ved selv at lave et specifikt opgavesæt eller du kan benytte vores database af emnepakker. I databasen kan du kan vælge imellem et stort udvalg af opgavesæt. Klik ind på vores emnepakker for at blive inspireret.

Underviserens rolle

Som underviser planlægger du en rute forud for spillet, laver emnepakker, sammensætter hold og klargør spillet. Når eleverne er i gang med spillet, kan du som underviser trække dig tilbage og observere hvordan dine elever interagerer med hinanden. Vi ser ofte, at tilbagetrukne elever blomstrer op og træder i karakter uden at de selv bemærker det, men blot i iver og engagement i spillet. Desuden har du som underviser også mulighed for at nedbryde eventuelle sociale barrierer via sammensætningen af hold. Ofte sker der nemlig det, at børn som ikke tidligere har fungeret optimalt sammen, pludselig giver team-kram eller high five af bare glæde over at have vundet et spil.

Målgruppe

Vores målgruppe spænder bredt lige fra elever i folkeskoler, privatskoler, specialskoler, friskoler til SFO’er, ja egentlig er det kun fantasien, som sætter grænsen. Vi anbefaler dog, at eleverne kan læse og navigere sikkert uden for skolens område for at kunne deltage i spillet.

Tilskud fra undervisningsministeriet

Du kan få tilskud  til dit DJEEO abonnement ved at ansøge hos undervisningsministeriet. Klik på linket og læs informationerne fra undervisningsministeriet.