Velkommen til DJEEO Education

Spil og oplevelser baseret på GPS live-tracking er vort speciale. På den baggrund har vi udviklet spilleplatformen DJEEO Education, som er rettet mod undervisningssektoren. Det unikke ved vores spilleplatform er, at den kombinerer IT, undervisning, motion og samarbejde.

Platformen giver undervisere og pædagoger en unik mulighed for at skræddersy opgaver til deres elever. Som underviser er det let at gå til.

DJEEO Education er en oplagt mulighed til at få børn og unge til at røre sig, samtidigt med at de får fagligt input, bliver bedre til at samarbejde og kommunikere effektivt. Et berigende supplement til de traditionelle undervisningsmetoder og Classbuilding.

Vi tror på, at effektiv læring foregår gennem interaktion mellem mennesker, aktiv brug af det faglige stof og – for de fleste – med involvering af kroppen. Det er den tro, som har ligget til grund for udviklingen af DJEEO Education.

Hvem er DJEEO Education

DJEEO sigter efter at blive Europas ledende udbyder af læringsspil, der stimulerer læring igennem fysisk aktivitet og samarbejde. Vores virksomhed er baseret på et unikt og brugervenligt koncept, der benytter information- og kommunikationsteknologi til at imødekomme missionen, samt skabe en sjov og lærerig oplevelse for alle DJEEO-spillere.

Vi vil motivere elever til at lære igennem fysisk aktivitet, ved brug af GPS baserede spil. Vi vil gerne begejstre store og små til at lære gennem spil, oplevelser og fysisk aktivitet. Det er helt afgørende, at spil kan blive ved med at vække begejstring – og det kræver en erfaring og viden, som DJEEO Education kan tilbyde.

Vi tror på, at den bedste måde at få børn og unge til at lære på, er igennem en kombination af blandede indlæringsstrategier, fysisk aktivitet og samarbejde – med brug af IT og GPS for at forene disse.

Vi leverer aktive og glade elever. Vi leverer lige leg imellem børn og unge, for med DJEEO Education kan alle være med. Eleverne skal med DJEEO Education både hjælpe- og udfordre hinanden. Kapløbet imod hinanden og ikke mindst imod uret, engagerer alle hjørner af klasseværelset.

Vi leverer:

Fysisk aktivitet 92
Gamification 86
Team Work 95
Kundeservice 100