Loading...

45 min. Bevægelse

Ifølge skolereformen skal der integreres bevægelse i undervisningen, nærmere betegnet skal alle skolebørn bevæge sig i gennemsnit 45 minutter om dagen. Med DJEEO Education har du som underviser en unik mulighed for at få bevægelse ind i din undervisning på en måde, der skaber begejstring og glæde blandt dine elever.

Hvad skal der til?

For at spille DJEEO Education kræver det et abonnement og adgang til mobiltelefoner (typisk elevernes) med enten IOS (iPhone) eller Android styresystem, hvor vores Djeeo Tracker App kan downloades til. Man kan også benytte DJEEOs GPS enheder, men det kræver, at der tegnes et tillægsabonnement.

  • Abonnement – Der skal tegnes et årligt abonnement, som fastsættes på baggrund af en basispris og det antal elever, som skal have adgang til at spille DJEEO Education.
  • Benyt vores App eller spil med en Playbox med GPS enheder – Man kan bruge vores App eller en Playbox med GPS enheder. Vi vil typisk anbefale at bruge App, men ønsker man at bruge dedikerede GPS enheder vil dette også være muligt.

Til spillet benyttes vores App eller en GPS enhed til tracking.

Desuden skal hver gruppe have adgang til henholdsvis en computer/laptop/tablet samt mobiltelefoner og herefter kan spillet begynde.

Tilskud via den offentlige digitalpulje

Djeeo Education er ikke på nuværende tidpunkt tilskudsberettiget.

Click edit button to change this text.