Gamemaster

En Gamemaster er den person der både planlægger og styrer det, når spillet afvikles. Alle underpunkterne her er et vigtigt moment i selve planlægningen og alle faser skal gennemgås forud for et spil. Under hvert punkt er der en udførlig beskrivelse med diverse skærmbilleder, så vi på bedst mulige vis guider dig igennem processen. Du kan også vælge at se instruktionsvideoer her.

Du skal starte med at foretage login som Gamemaster – http://gamemaster.djeeo.dk. I bunden af denne side er der vejledninger til hvert enkelt punkt. Du kan med fordel starte ved at trykke på knappen “Login”.

Forsiden, og særligt hovedmenuen, vil være dit udgangspunkt, når du navigerer rundt i Gamemaster. Hvis du leder efter information på hvordan du skal forberede dine elever på selve Djeeo-dagen kan du trykke her

Hovedmenuen

For at kunne spille DJEEO Education kræves det, at et spil er konfigureret. Et spil består af fire forskellige dele, der skal forberedes og derefter vælges til hvert enkelt spil.

1. Emnepakker (det faglige indhold)
  2. Banestyring (oprettelse af banen, der skal løbes på)
  3. Holdstyring (oprettelse af de hold, som skal spille spillet)
  4. GPS udstyr (bruges til at sende holdenes positioner ind til basen)

Når de fire ovenstående dele er forberedt, skal spillet oprettes (Opret nyt spil) og derefter vil det fremgå af listen i midten af siden. Du finder vejledninger til alle punkterne, og lidt til, under denne kolonne. Inden spillet kan bruges, skal det klarmeldes. Indtil det er klarmeldt, kan du til hver en tid rette i din opsætning. Klik på Klarmeld, hvorved spillet overføres til Game og er klar til at blive spillet. HUSK at udskrive eller gemme de 3 vigtige dokumenter: Gamemastervejledning, Holdvejledning og Opgavehæfte inden du klarmelder. Det kan ikke gøres efterfølgende!

Emnepakke Banestyring Login Holdstyring Opret nyt spil